Om os

Hos Sailing Skills arbejder vi på kontinuerligt at levere best in class materialer og viden igennem ekspertise, erfaring og velgennemtænkt formidling. Igennem arbejdet ønsker vi at udvikle og ekspandere en læringsplatform, som over tid kan udvides til at omfatte et bredt udsnit af emner og områder - til at starte med, indenfor sejlads. 

 

 

 

 

Sailing Skills består af Jesper Radich og Simon Paag - som hver især har et sæt kompetencer der muliggør at vi kan etablere både platform og undervisningsmateriale på et niveau der tillader at brugeren kan modtage undervisning online via Sailingskills.com.

Læs mere om Jesper, eller Simon.

Klik her, for at se en video hvor Jesper og Simon forklarer hvad Sailing Skills går ud på.

 

Ud over de kurser du kan finde her på siden, har vi en bred portefølje af arbejdsområder vi kan tilbyde indenfor den maritime sfære.

  

Vi tilbyder

 

Formidling og lærings af sejlads og læring er et omdrejningspunktet for os hos Sailing Skills. Under denne lidt brede paraply tilbyde vi, klubber, teams, virksomheder og enkeltpersoner at forestå eller assistere i projekter.

 

 

  • Specialdesignet undervisning
    Vi kan hos Sailing Skills sikre at du med Jesper Radich ved roret får etableret en undervisningsprogram - skræddersyet til din bådetype, dit team, kampagne eller din sejlklubs behov.

 

  • Droneoptagelse af kapsejladser
    Med partnerskaber over hele Europe, og et team der står klar med udstyr i København - har vi mulighed for at tilbyde produktion af video-indhold fra kapsejladser med både droner on-shore crew. Materiale kan gøres direkte klar til live udsendelse, eller til post-produktion på sociale medier. 

 

  • Live kommentering
    Med bred erfaring, fra blandt andet Eurosport, har vi mulighed for at tilbyde live kommentering af sejladser og sejlsport-events. Vi har udstyr der kan sikre at en kommentatorboks kan etableres 'on-site' - eller vi kan etablere kommentering via studie. 

 

 

Kontakt os i dag, for at høre mere om mulighederne for et samarbejde.

TLF: +45 26712897

Email: info@sailingskills.com