Sailingskills er live

Sailingskills er live

Så er vi live med Sailingskills' websitet - vi har knoklet på at have en hjemmeside klar hvor vi kan illustrere de første af de kurser vi ønsker at tilbyde, som i første omgang bliver på dansk. 

Velkommen til Sailingskills.com

Du vil på Sailingskills.com allerede nu kunne tilmelde dig vores første kuser - enten kan du starte med at købe vores første kursus omkring starter den 17. August kl 14., eller du kan købe hele pakken med alle vores 7 kurser i første serie af lektioner, hvor du af Jesper Radich vil kunne lære en række af de tips og tricks som har gjort Jesper til en af vores mest succesfulde professionelle sejlere i Danmark. 

Vil du deltage allerede nu? 

Det kan du også - deltag i gruppen på Facebook, og vær med i debatten omkring læring indenfor sejladsfaglige områder. Klik på linket nedenfor.

Sailingskills Facebook Group

Vi glæder os til at undervise dig - og håber at du har mulighed for at hjælpe os med din støtte enten som deltager til et af vores kurser, eller eksempelvis ved at bidrage til projektet med din viden og ved at hjælpe med at sprede ordet omkring vores nye e-læringskoncept indenfor bla. kapsejlads.

 

Venlig hilsen,

Jesper og Simon

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.