Samarbejde med Drone Project SRL

Vi er stolte af at kunne annoncere vores samarbejde med Drone Project, som er et itlaiensk firma med kompetencer indenfor drone optagerlser - og ikke mindst med en bred erfaring indenfor levendegørelse af kapsejladser. 

Vores partnere Francesco Naglia og Michele Ivaldi, driver til dagligt firmaet som har sin hovebeskæftigelse indenfor drone-erhvervet. Michele arbejder foruden drone-branchen også som professionel sejler, og kan dermed bidrage med sin ekspertise i meteroogi og de maritime fag.

 

Drone Project SRL arbejder foruden med droneoptagelser i den maritime branche, også med droneprojekter indenfor landbrug - hvor optagelserne kan bringe stor værdi for de involverede industrier. Teknologien er i ekstrem udvikling og på både udstyr og post-behandling af billederne bliver der hver dag revolutioneret i anvendelsesmulighederne og de færdige løsninger. 

Hos Sailing Skills, har vi forhandlet os til muligheden for at benytte optagelser der har fundet sted bagud i tid, såfrel som optagelser fra fremtidige stævner. Optagelserne vil du se udsnit af i undervisningen, som du løbende kan købe dig adgang til her via hjemmesiden. 

Vi ser frem til samarbejdet, og glæder os til at vise de flotte billeder frem. 

Jesper & Simon,

Sailingskills.com

 

English