Samarbejde med Drone Project SRL

Samarbejde med Drone Project SRL

Vi er stolte af at kunne annoncere vores samarbejde med Drone Project, som er et itlaiensk firma med kompetencer indenfor drone optagerlser - og ikke mindst med en bred erfaring indenfor levendegørelse af kapsejladser. 

Vores partnere Francesco Naglia og Michele Ivaldi, driver til dagligt firmaet som har sin hovebeskæftigelse indenfor drone-erhvervet. Michele arbejder foruden drone-branchen også som professionel sejler, og kan dermed bidrage med sin ekspertise i meteroogi og de maritime fag.

 

Drone Project SRL arbejder foruden med droneoptagelser i den maritime branche, også med droneprojekter indenfor landbrug - hvor optagelserne kan bringe stor værdi for de involverede industrier. Teknologien er i ekstrem udvikling og på både udstyr og post-behandling af billederne bliver der hver dag revolutioneret i anvendelsesmulighederne og de færdige løsninger. 

Hos Sailing Skills, har vi forhandlet os til muligheden for at benytte optagelser der har fundet sted bagud i tid, såfrel som optagelser fra fremtidige stævner. Optagelserne vil du se udsnit af i undervisningen, som du løbende kan købe dig adgang til her via hjemmesiden. 

Vi ser frem til samarbejdet, og glæder os til at vise de flotte billeder frem. 

Jesper & Simon,

Sailingskills.com

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.